Schilderwerken Schoonens
Bekijk onze Google Reviews (4,8/5)

Buitenschilderwerk Noorderwijk

Alle realisaties

Voor een klant in Noorderwijk hebben wij onlangs een mooie veranda mogen opknappen. De veranda was in slechte staat en daarom hebben we eerst alles volledig kaal geschuurd. Vervolgens hebben we de veranda grondig ontvet en nieuwe glas kit aangebracht om alle glazen panelen weer stevig te bevestigen.

Na deze voorbereidingen hebben we de veranda voorzien van een primerlaag en twee lagen synthetische lak. Dit zorgt niet alleen voor een mooie uitstraling, maar ook voor een duurzame en stevige afwerking die nog jarenlang mooi zal blijven.

Bij het opknappen van een veranda is het belangrijk om zorgvuldig te werk te gaan en te werken met hoogwaardige materialen en technieken. Bij ons als schildersbedrijf uit Herentals vinden we dit vanzelfsprekend en daarom hebben we ook deze veranda met de grootste zorgvuldigheid behandeld.

Ben jij ook op zoek naar een professionele schilder voor het opknappen van jouw veranda of ander schilderwerk? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Telefoon
0493 50 69 60
E-mail
schoonensjohannes@gmail.com