Schilderwerken Schoonens
Bekijk onze Google Reviews (4,8/5)

Buitenschilderwerk Lommel

Alle realisaties

Onlangs hebben wij een bijzonder project uitgevoerd in Lommel, namelijk de restauratie van een kapel. Bij dit project was het belangrijk om zorgvuldig te werk te gaan en oog te hebben voor de historische waarde van de kapel.

We zijn begonnen met het volledig kaal schuren van het hout en ijzerwerk, zodat we een goede basis hadden om op verder te werken. Vervolgens hebben we het geheel voorzien van een grondige primerlaag, zodat de verf goed zou hechten.

Voor de afwerking hebben we gekozen voor een hoogwaardige synthetische verf die weersbestendig is en dus geschikt is voor de buitenomgeving. Op deze manier zal de kapel weer jarenlang mooi en goed beschermd zijn.

Bij het restaureren van historische gebouwen en objecten komt veel vakmanschap en oog voor detail kijken. Schilderwerken Schoonens beschikt over deze kwaliteiten en kan dus ook projecten zoals deze tot een goed einde brengen.

Heb jij ook een restauratieproject op de planning staan en zoek je nog een betrouwbare en professionele schilder? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Telefoon
0493 50 69 60
E-mail
schoonensjohannes@gmail.com