Schilderwerken Schoonens
Bekijk onze Google Reviews (4,8/5)

Buitenschilderwerken regio Herentals, Mol, Turnhout en Geel

Op zoek naar een professionele buitenschilder?

Ben je op zoek naar een ervaren schilder voor de schilderwerken van: 

  • Gevels
  • Garages
  • Poorten
  • Stalen constructies 
  • ... 

En vind je het belangrijk dat: 

  • Er een hoge kwaliteit wordt geleverd
  • Je persoonlijk contact hebt met de zaakvoerder
  • Alles minutieus wordt afgewerkt 
  • Jouw woning proper wordt achtergelaten 

Dan ben je bij ons aan het juiste adres

Al 17 jaar leveren wij kwalitatief buitenschilderwerk in de regio Herentals. Buitenschilderwerken vereisen andere technieken, methoden en vooral ook andere verfmaterialen. Bij Schilderwerken Schoonens in regio Herentals streven we ernaar dat we buitenschilderwerken realiseren die er optimaal uitzien en die 100% in lijn liggen met wat jij wil. Bovendien analyseren we altijd het te behandelen oppervlak om ervoor te zorgen dat jouw buitenschilderwerk bestand is tegen alle weersomstandigheden.

Ook zin om je interieur op te frissen? Lees meer over onze binnenschilderwerken en behangwerken.

Onze aanpak

Grondige voorbereiding
Elk oppervlak is anders, een goede voorbereiding is noodzakelijk om te bepalen welke techniek en vooral welke verf je gebruikt. We bestuderen altijd de nieuwe of oude oppervlakken op oneffenheden, vocht, schimmel en barsten en werken ze weg. Op die manier schilderen we steeds van op proper vlak voor het beste resultaat.

Kwaliteitsverven
De juiste verf, vernis of olie is essentieel voor het uitzicht en de duurzaamheid van het buitenschilderwerk. Veel hangt ook af van het te beschilderen oppervlak, omdat er buiten bijvoorbeeld ook meer stalen constructies worden gebruikt. Een gevel valt of staat met de soort verf en behandeling die je gebruikt. Ze is permanent onderhevig aan allerlei weersomstandigheden en moet daarom van zeer hoge kwaliteit zijn. Anders kan je na enkele jaren weer opnieuw beginnen.Wij werken daarom voornamelijk met het merk Boss.

Waarom kiezen voor Jan?

Stipt & Correct

Wij schilderen en behangen alles perfect binnen de afgesproken termijn en aan de juiste prijs.

Gratis kleuradvies

Als klant geniet je indien u went  van professioneel verf- en kleuradvies voor het beste resultaat.

Poetsdienst

Na elke schilderopdracht poetsen wij het pand onberispelijk schoon.

Onderhoudscontract

Wij houden indien u wenst een 3-jaarlijkse controle om slijtage en extra kosten te voorkomen.

Een uitgelichte realisatie

Met veel trots kijken we terug op onze projecten, hieronder vind je een uitgelichte realisatie terug: 

Buitenschilderwerk Noorderwijk

Voor een klant in Noorderwijk hebben wij onlangs een mooie veranda mogen opknappen. De veranda was in slechte staat en daarom hebben we eerst alles volledig kaal geschuurd. Vervolgens hebben we de veranda grondig ontvet en nieuwe glas kit aangebracht om alle glazen panelen weer stevig te bevestigen.

Heb je nog vragen?

Ben je op zoek naar iemand voor je schilder- of behangwerken in regio Herentals, Mol, Turnhout of Geel,maar heb je nog vragen?  Bekijk hier onze veelgestelde vragen:

Onze prijzen variëren afhankelijk van het specifieke project en uw budget. We komen graag naar u toe om de situatie te bekijken en samen te bespreken welke opties het beste zijn voor uw wensen en budget, terwijl we altijd streven naar de hoogste kwaliteit in ons werk. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

De prijs van een schilder hangt af van verschillende factoren, zoals het gebruik van topmateriaal, de hoogte van het werk, het aantal lagen dat aangebracht moet worden, de reparatie van rot hout, de staat van de muren en de hoeveelheid plamuur- en schuurwerk dat nodig is. Hoe meer werk en kwaliteit er nodig is, hoe hoger de prijs zal zijn.

Ja, de prijsofferte is gratis. We komen graag bij u langs om de situatie ter plaatse te bekijken en te bespreken wat er mogelijk is binnen uw budget, terwijl we altijd de hoogste kwaliteit nastreven. Op basis van deze informatie maken we een vrijblijvende prijsofferte op die u rustig kunt bekijken en overwegen.

Wij zijn voornamelijk actief in de regio Herentals, Geel, Turnhout, Mol en Antwerpen. Maar het is altijd mogelijk om projecten die verderweg gelegen zijn, de bespreken. 

Contacteer ons voor een verkennend gesprek

Telefoon
0493 50 69 60
E-mail
schoonensjohannes@gmail.com