Schilderwerken Schoonens
Bekijk onze Google Reviews (4,8/5)

Binnenschilderwerken regio Herentals, Mol, Turnhout en Geel

Op zoek naar een professionele schilder?

Ben je op zoek naar een ervaren schilder voor de schilderwerken van: 

  • Muren en plafonds 
  • Ramen en deuren 
  • Trappen 
  • Kasten 
  • Lijsten en plinten
  • ... 

En vind je het belangrijk dat: 

  • Er een hoge kwaliteit wordt geleverd
  • Je persoonlijk contact hebt met de zaakvoerder
  • Alles minutieus wordt afgewerkt 
  • Jouw woning proper wordt achtergelaten 

Dan ben je bij ons aan het juiste adres

Al 17 jaar blazen wij interieurs nieuw leven in met professionele binnenschilderwerken in de regio Herentals, Mol, Turnhout en Geel die minutieus en efficiënt worden afgewerkt. De mix van kennis, ervaring en verven van topkwaliteit garanderen een professionele look waarvan je nog lang van kan genieten.

Ook zin om je gevel of anderen buitenconstructies een opknapbeurt te geven? Lees meer over onze buitenschilderwerken.

Of benieuwd of behang voor jou een optie is? Lees meer over onze behangwerken.

Onze aanpak

Grondige voorbereiding
Je kan niet zomaar beginnen met verven, een goede voorbereiding is noodzakelijk. We bestuderen altijd de nieuwe of oude oppervlakken op oneffenheden, vocht, schimmel en barsten en werken ze weg. Op die manier schilderen we steeds van op proper vlak voor het beste resultaat.

Kwaliteitsverven
De juiste verf, vernis of olie van hoge kwaliteit is van levensbelang voor het uitzicht en de duurzaamheid van het binnenschilderwerk. Wij werken daarom voornamelijk met het merk Boss.

We kijken daarbij ook altijd naar de te behandelen materialen. Voor houtwerk van ramen, deuren en plinten kiezen we bijvoorbeeld vaak voor krasvaste lakverven of vernissen.

Waarom kiezen voor Jan?

Stipt & Correct

Wij schilderen en behangen alles perfect binnen de afgesproken termijn en aan de juiste prijs.

Gratis kleuradvies

Als klant geniet je indien u went  van professioneel verf- en kleuradvies voor het beste resultaat.

Poetsdienst

Na elke schilderopdracht poetsen wij het pand onberispelijk schoon.

Onderhoudscontract

Wij houden indien u wenst een 3-jaarlijkse controle om slijtage en extra kosten te voorkomen.

Een uitgelichte realisatie

Met veel trots kijken we terug op onze projecten, hieronder vind je een uitgelichte realisatie terug: 

Binnenschilderwerken Turnhout

Onlangs hebben wij in Turnhout een volledige keuken in een nieuw jasje gestoken. 

Heb je nog vragen?

Ben je op zoek naar iemand voor je schilder- of behangwerken in regio Herentals, Mol, Turnhout of Geel, maar heb je nog vragen?  Bekijk hier onze veelgestelde vragen:

Onze prijzen variëren afhankelijk van het specifieke project en uw budget. We komen graag naar u toe om de situatie te bekijken en samen te bespreken welke opties het beste zijn voor uw wensen en budget, terwijl we altijd streven naar de hoogste kwaliteit in ons werk. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

De afwasbaarheid van de muren hangt af van het type verf dat de klant kiest. Bij mat is de afwasbaarheid matig, bij zijdeglans is deze afwasbaar en bij hoogglans is dit de hoogste graad van afwasbaarheid. Het is dus belangrijk om bij het kiezen van de verf rekening te houden met het gewenste niveau van afwasbaarheid.

De prijs van een schilder hangt af van verschillende factoren, zoals het gebruik van topmateriaal, de hoogte van het werk, het aantal lagen dat aangebracht moet worden, de reparatie van rot hout, de staat van de muren en de hoeveelheid plamuur- en schuurwerk dat nodig is. Hoe meer werk en kwaliteit er nodig is, hoe hoger de prijs zal zijn.

Ja, de prijsofferte is gratis. We komen graag bij u langs om de situatie ter plaatse te bekijken en te bespreken wat er mogelijk is binnen uw budget, terwijl we altijd de hoogste kwaliteit nastreven. Op basis van deze informatie maken we een vrijblijvende prijsofferte op die u rustig kunt bekijken en overwegen.

Wij zijn voornamelijk actief in de regio Herentals, Geel, Turnhout, Mol en Antwerpen. Maar het is altijd mogelijk om projecten die verderweg gelegen zijn, de bespreken. 

Contacteer ons voor een verkennend gesprek

Telefoon
0493 50 69 60
E-mail
schoonensjohannes@gmail.com